Sverige
29 december 2021 13:00

Mest läst 2021 – de mest populära hästnamnen

Del 6Vilka hästnamn som är mest populära är ett ämne som engagerar stort, och den välbesökta artikeln klättrar på topplistan. I år blev listan över de mest populära hästnamnen den tredje mest lästa artikeln på tidningen Ridsports webb.

Mest läst 2021 – de mest populära hästnamnen
Tindra var det populäraste hästnamnet under 10-talet - och Ridsports bloggare Ponnypappan är en av dem som har en Tindra i stallet. Här ses hon som enhörningsmodell.

Artikeln med listan över de mest populära hästnamnen är snart fyra år gammal, och har stadigt legat i topp bland de mest lästa artiklarna på tidningen Ridsports webb. I fjol kom den på sjunde plats – i år avancerade artikeln och blev den tredje mest lästa under 2021.

I artikeln listas de hästnamn som låg i topp hos försäkringsbolaget Agria, och där är det Alice som är det hetaste namnet, följt av Tequila och Fiona. När sammanställningen görs över hela det dåvarande 10-talet är det Tindra som toppar, följt av Tingeling och Doris. Den välbesökta listan hittar du här.

Att Ridsport har publicerat en uppdaterad lista över de populäraste hästnamnen verkar inte spela någon roll – det är den här från 2018 som håller ställningarna bland de mest lästa. Annars går det att hitta en nyare variant publicerad under 2021 här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden