Sverige
26 december 2021 09:57

Mest läst 2021 – Försäljningen av All Ins helbror

Del 3Peder Fredricsons guldhäst All In är en av världens främsta hopphästar. När hans lillebror Kashman vd Berghoeve Z skulle säljas på auktion blev därför intresset rekordstort - och även på Ridsports webb var det många som var nyfikna på framtidshoppet. Artikeln om försäljningen av fölet blev en av de mest lästa under året.

Mest läst 2021 – Försäljningen av All Ins helbror
När Kashman vd Berghoeve Z såldes på auktion blev artikeln om detta en av årets mest lästa artiklar på tidningen Ridsports webb. Foto: Flanders Foal Auction

Via belgiska Flanders Foal & Embryo Auction såldes i höstas en helbror till guldhästen All In. Kashman vd Berghoeve Z (hingst f 2021 e Kashmir van Schutterstof-Andiamo Z) hade ögonen på sig och gick till en köpare i Tyskland för ett pris motsvarande 1,3 miljoner kronor.

”Stolt lillebror som väntar på en lysande framtid” marknadsfördes Kashman med av auktionsförrättaren.

Han har att leva upp till, med en storebror som bland annat plockat hem ett EM-guld, två individuella OS-silver och ett lagguld vid OS.

Artikeln om att Kashman vd Berghoeve Z sålts vid auktionen blev en av de mest lästa på Ridsports webb under året, du hittar den här. En annan auktion som drog uppmärksamheten till sig var SWB:s elitfölsauktion, där bland annat hoppryttaren Rolf-Göran Bengtsson ropade hem ett framtidslöfte. Artikeln om detta kan du läsa här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden