Dressyr, Ridsport Play
9 juni 2020 18:43
Ridsportplus

Kolla klippet: My Sandgren ny ryttare på GP-häst

FramtidshoppEtt av Sveriges mest framgångsrika ponnydressyrekipage är på väg att splittras när My Sandgren säljer sin hingst Twenty Two. Den ambitiösa 16-åringen satsar istället vidare som junior och det med besked. Hör My själv berätta om den meriterade GP-hästen som nu blir hennes nya stjärna i det här klippet.

Kolla klippet: My Sandgren ny ryttare på GP-häst
My Sandgren blir ny ryttare på välmeriterad GP-häst. Foto: Karolina Swärdh

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

My Sandgren och hennes Twenty Two har tillhört landslagets spetsgrupp i flera år och har mängder med segrar och placeringar såväl internationellt som nationellt, i fjol vann de både ponnyküren i Friends och för andra året i rad guldet i det svenska mästerskapet i dressyr för kategori D.

Nu är ponnyn till salu och ryttaren satsar vidare på stor häst. Och inte vilken stor häst som helst, My Sandgren har alldeles nyligen tagit över sin tränare Cecilia Kristoffersens GP-häst Hampuz M. Ge ( SWB f 06, Sandreo-Don Schufro, uppfödare Maria Gerdin) och inom kort väntar debut på tävlingsbanorna.

Vår reporter Karolina Swärdh har träffat My Sandgren i en träningspaus på Mosslunda Dressyrstall.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden