Blogg
11 december 2014 13:34

Mycket har hänt sen sist

Sedan jag skrev senast är det mycket som har hänt. Som det stått lite här och var och som många redan läst har jag gjort mig självständig och driver sedan första november min egen verksamhet med utbildning, tävling och försäljning av hopphästar.

Jag kan se tillbaka på en otroligt lärorik tid hos Ehning. Jag är oerhört tacksam för allt jag fått lära och glad att kunna fortsätta samarbeta med Ehning och ”Nybor Pferde” på olika sätt även i min nya verksamhet.

På en anläggning i närheten av Osnabrück hyr jag boxar. Anläggningen består av två stall, ridhus, utebana, skrittmaskin och hagar. Och vad som är väldigt bra är att det bara tar fem minuter att köra till motorvägen.

Jag har hunnit med några tävlingar också. Unghästarna har varit duktiga. Och förra helgen var vi i Poznan, Polen där Hip Hop, Balounito och Wiesielotti fick med sig placeringar hem.

Då jag fortsätter att samarbeta med ”Nybor Pferde”har jag kvar några av mina tidigare hästar. Wiesielotti och Balounito har jag redan presenterat här på bloggen. Och som andra får in läsa im efterhand..

Att jag gjort mig självständig har även lett till några nya samarbeten, både hästägare och annat. Till exempel är jag mycket glad att kunna fodra med svenskt foder.

/Nicole

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden