Hoppning
27 mars 2018 16:40

Nelson Pessoa håller träningar inför publik i Sverige

KändisbesökOm drygt tre veckor dyker en riktig legendar upp i Sverige och närmare bestämt i Södertälje. Nelson Pessoa kommer att hålla träningar och den som är nyfiken är kan se och lära från läktarplats.

Nelson Pessoa håller träningar inför publik i Sverige
På väg mot Sverige. Arkivbild: Roland Thunholm

Södertälje Ridklubb står värd för Nelson Pessoas besök i Sverige 19-21 april. Under dagarna tre kommer han att träna en rad svenska ryttare, varav flera är kända namn.
– Vi frågar precis runt och kommer snart att veta exakt vilka ryttare det blir, säger klubbens sportchef Jenny Andersson.

Hon har länge pratat med Lena Brandt, som har arbetat med Nelson Pessoa, om att bjuda hit honom och när Lena ställde frågan tackade proffset ja.
– Det finns inte så många legendarer som Nelson kvar, så det är roligt att fler får chansen att lära av honom, säger Jenny och understryker att alla under 18 år kan besöka träningarna utan kostnad.  Mer information om inträde med mera finns på Södertälje RK:s evenemangssida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden