Hoppning
6 juli 07:28

Henrik von Eckermann närmar sig hoppningens världstopp

VärldstoppenNär den senaste månadens poäng räknats ihop har det inte lett till några större förändringar i hoppningens absoluta världstopp. Topp tre är intakt medan det har blivit några omkastningar bland topp tio. Henrik von Eckermann knappar dock in i toppen.

Henrik von Eckermann närmar sig hoppningens världstopp
Henrik von Eckermann och King Edward i Stockholm. Foto: Roland Thunholm

Martin Fuchs håller fortsatt greppet om toppositionen med sina 3206 poäng, tvåan Henrik von Eckermann ligger inte långt efter med 3049 poäng och Peder Fredricson är fortsatt trea med 2881 poäng. Henrik von Eckermann knappar in på Martin Fuchs i världstoppen. Förra månaden skiljde det 192 poäng, nu skiljer det 157 poäng.

Däremot har irländaren Conor Swail tagit ett kliv upp till fjärdeplatsen och petat ner Ben Maher till femte plats. Daniel Deusser har gått från plats nio till sex där holländaren Harrie Smolders tidigare regerade. Smolders är nu istället på elfte plats. Österrikaren Max Kühner har tagit ett rejält skutt från plats 14 till sjunde plats efter en framgångsrik period.

Malin Baryard Johnsson har gått från plats 34 till 45.

Hela världsrankningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden