Hoppning
5 april 2022 15:07

Svenska segertåget fortsätter

BlågultDen blågula dominansen på hoppningens rankinglista fortsätter.

Svenska segertåget fortsätter
Fortsatt segergest för Peder Fredricson som fortsätter prenumerera på världsrankingens förstaplats i hoppning. Foto: FEI

För andra månaden i rad behåller de svenska ryttarna greppet om topplaceringarna på världsrankingen. Precis som tidigare månader är det Peder Fredricson som även efter mars månad kan stoltsera med att vara bäst i världen med sina 3 110 rankingpoäng.

Hack i häl är Henrik von Eckermann med 2 920, följd av föregående månads trea Martin Fuchs med totalt 2 830 inridna poäng.

Oförändrat i toppen alltså. I toppskiktet är små förändringar, bubblar en smula gör dock irländaren Conor Swail, som klättrat från plats sju till fem jämfört med föregående månad.

På topp 100 återfinns även Malin Baryard Johnsson som klättar från plats 34 till 29, Petronella Andersson, som klättrar från plats 98 till 84 och Douglas Lindelöw som faller från 91 till 94:e plats.

FEI:s rankinglista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden