Hoppning
27 juli 2018 19:28

Pangstart på GCT-helgen för Peder

BerlinPeder Fredricson radar upp Global Champions Tour-framgångar. I dag kickade han igång helgen i Berlin med en andraplats i 1,50.

Pangstart på GCT-helgen för Peder
Peder Fredricson och Hansson WL blev tvåa i Berlin. Foto: Mario Grassia

Peder Fredricson och Hansson WL trivs på Global Champions Tour. De vann som bekant GP:n i Cannes och var strax efter placerad i motsvarande klass i Paris. Nu har touren angjort Berlin och ekipaget, vars gemensamma framtid nu är säkrad (läs om det i tidigare artikel), startade igång med en andraplats i 1,50. Bara Olivier Philippaerts med  H&M Legend of Love var snabbare än svensken.

Rolf-Göran Bengtsson och Oak Grove’s Carlyle hade ett nedslag och landade i mitten av resultatlistan.

Första GCL-rundan

Klassen var även första omgången i Global Champions League. Peders teampartner  Gerco Schröder med Glock’s Cognac Champblanc hade ett ner och Prague Lions gick in på sjunde plats. Rolf-Göran teamar med Mathilda Karlsson i Cascais Charms. Mathilda och Apollonia 23 hade nio fel och laget ligger på plats 16.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden