Nyheter
9 juli 2018 15:39

Astrid Ohlin har ryckt ut – Hansson WL säkrad åt Peder

DealPeder Fredricsons GP-vinnare Hansson WL har säkrats. Astrid Ohlin är kvinnan bakom den glädjande lösningen.

Astrid Ohlin har ryckt ut – Hansson WL säkrad åt Peder
Den här duon fortsätter tillsammans. Foto: Mario Grassia

Nu är det klart. I veckan säkrades H&M Hansson WL till Peder Fredricson.

Hansson ägs av Sven Ingvarsson. Efter att ha haft stora framgångar med Hip Hop-sonen har Peder velat behålla hästen.
– Jag trivs väldigt bra med hästen och han har ju visat att han lätt klarar de stora banorna, säger Peder.

Långt samarbete

Sedan 20 år har Astrid Olin samarbetat med Peder och ägt många av hans bästa hästar. Hennes namn förknippas med Sibon, Zaloubet, Carat Desire, Sienna och Flip’s Little Sparrow.

– Vi har pratat en del om Hansson och om hur mycket jag gillar honom och för några dagar sedan skrev Sven Ingvarsson och Astrid ett kontrakt sinsemellan om ägandeskapet av Hansson, säger Peder.

– Jag är väldigt glad för den här lösningen. Dels för mig och Astrid, men också för att få rida en häst som ägs av Sven Ingvarsson. Under åren har ju Sven försett oss med hästar som Graal, Casanova, Matrix och Christian K. Han har ett fantastiskt öga för unga stjärnämnen.

Det nya samarbetet mellan Astrid och Sven innebär att Hansson är säkrad för Peder och att han nu har ännu en häst att matcha för VM.
– All In är på väg mot formen och känns väldigt bra i de hoppningar han gjort efter comebacken. I Falsterbo ska han få gå några ”mindre” klasser, säger Peder.

Pederastrd
Ett vinnande par med många år tillsammans i bagaget. Peder och hästägaren Astrid Ohlin framför sin vinnarbil på Friends.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden