Dressyr
25 september 2022 14:47

Patrik Kittel kürfyra i Tyskland

InternationelltPatrik Kittel red till sig en fjärdeplacering i helgens Grand Prix kür på det fyrstjärniga meetinget i tyska Ludwigsburg.

Patrik Kittel kürfyra i Tyskland
Patrik Kittel. Foto: Roland Thunholm

Det var med Forever Young HRH (WESTF sto f 2012 e Fürst Fugger-Don Bosco, uppf Jörn Heinrich Hormann, äg Patrik Kittel och Arlette Jasper-Kohl) som Patrik Kittel tog placering i hård, internationell konkurrens.

Ekipagets kür innehöll bland annat fina ökningar i både trav och galopp. Domarna plussade också för ekipagets halter både i början och i slutet av uppvisningen. Det blev 80,39 procent.

Segern gick till flerfaldiga mästerskapsmedaljören Isabell Werth, Tyskland, och Emilo 107. Segerekipaget slutade på 84,125 procent och en fjärdeplats i det elva ekipage stora startfältet.

Tidigare under meetingets reds också en Grand Prix, och även där blev Kittel/Forever Young fyra. Ekipaget visade upp sig för hemmapubliken i Falsterbo i somras, och här kan du läsa vad ryttaren sa om det 10-åriga stoet då.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden