Sverige
7 december 2018 10:12

Peder en av stjärnorna i Gunde Svans serie

Tv-serieHoppstjärnan Peder Fredricson är en av gästerna i nästa säsong av tv-serien I huvudet på Gunde Svan där flera stora idrottsstjärnor medverkar.

Peder en av stjärnorna i Gunde Svans serie
Gunde Svan och Peder Fredricson. Foto: TV4

Gunde Svan ger sig återigen i väg för att träffa fler av Sveriges största idrottare i djupa och underhållande samtal.

Nu berättar TV4 i ett pressmeddelande att hoppryttaren Peder Fredricson blir en av gästarna i den säsong som börjar i januari.

Gunde Svan ska bland annat försöka ta reda på vad som krävs för att styra en över 500 kilo tung häst mellan hinder höga som en vuxen person.
– Jag är otroligt spänd på att träffa dessa fantastiska idrottare och gå in djupare på vad som egentligen ligger bakom deras framgångar. I år har vi ett ännu större fokus på att komma närmare intervjupersonen och bland annat följer vi med Börje Salming till Toronto för att ta redo på hur uppskattad han egentligen är i vad som kallas för hockeyns huvudstad, säger Gunde Svan i pressmeddelande.

Förutom Peder Fredricson gästar MMA-fightern Alexander Gustafsson, ishockeyspelaren Börje Salming, friidrottaren Kajsa Bergqvist och fotbollsprofilerna Pia Sundhage och Tomas Brolin programmet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden