Hoppning
20 maj 21:45

Peder och All In tog pallplats i Frankrike

GCT/GCLPeder Fredricson och All In tog en femstjärnig tredjeplats i 1,50-klassen vid GCT-tävlingen i franska St Tropez på fredagen.

Peder och All In tog pallplats i Frankrike
Peder Fredricson och All In visade formen i St Tropez. Foto: Privat

All In börjar visa formen lagom till att VM i Herning närmar sig. På fredagen red Peder Fredricson in med guldhästen på bronsplatsen i dagens femstjärniga 1,50-klass i franska St Tropez. Vann gjorde supersnabbe fransmannen Julien Epaillard med hästen Donatello d’Auge och tvåa var belgaren Gilles Thomas med Feromas van Beek Z. Klassen bjöd på 42 startande och för tredjeplatsen fick Peder Fredricson dryga 86 000 svenska kronor.

På lördagen fortsätter lagtävlingen i Global Champions League, där första rundan vanns av Stockholm Hearts med Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson i laget. Dessutom blir det femstjärnig 1,60-hoppning i Longines Global Champions Tour Grand Prix of St Tropez.

Resultatlista 1,50-klassen.

Start- och resultatlistor.
Livesändning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden