Hoppning
5 februari 19:39

Peder och Christian K 1,50-vinnare i Helsingborg

NationelltPeder Fredricson kan lägga en fin tävlingshelg bakom sig med i princip idel nollrundor. Det hela avrundades dessutom med en seger i Helsingborgs stora klass.

Peder och Christian K 1,50-vinnare i Helsingborg
Peder Fredricson och Christian K spanade in Fredrik Malms 1,50-bana. Foto: Yvonne Karlsson

Det var ingen stor 1,50-klass i Helsingborg på söndagen, men i startfältet fanns en av Sveriges absoluta stjärnryttare. För Peder Fredricson och superrutinerade H&M Christian K var det mer eller mindre ”a walk in the park” när de tog hand om 1,50-segern på årets första tävling.

Tidigare under dagen red Peder Fredricson även in som dubbelt felfri 1,40-trea med H&M All In och i samma klass blev brorsan Jens Fredricson femma med framtidshästen Diarado’s Rose ELiTH. Sexa var Grevlundas beridare Stephanie Holmén med Thelma Hästak, som tillsammans ingår i landslagets utvecklingsgrupp för 2023. Niklas Arvidsson tog hand om både första och andra platsen i 1,40-klassen.

Peder Fredricson har startat flera hästar i helgen och haft en bom ner på åtta rundor.

Helgens 1,45-klass vanns av Mathilda Bohlin med hästen Domino van de Zuuthoeve som stod för klassens enda dubbelnolla. Ekipaget är sedan tidigare direktkvalat till vårfinalen av Arena Youth Tour som går i samband med Gothenburg Horse Show i slutet av februari.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden