Hoppning
20 april 2019 08:10

Peder och Zacramento placerade i nattens 1,50

Global ChampionsI fredagens högsta klass i Miami blev det placering för Peder Fredricson. Med dubbla nollor tog han hand om femteplatsen tillsammans med Zacramento.

Peder och Zacramento placerade i nattens 1,50
Peder Fredricson och Zacramento tog en placering i Miami under natten (arkivbild) Foto: Stefano Grasso/GCL

Natten mot lördag pågick Global Champions-tävlingarna på Miami Beach, USA. Fredagens högsta klass var en 1,50, där 12 ekipage nollade i grundomgången och gick till omhoppning. Dubbla felfria ritter sattes av sex ryttare, där Peder Fredricson och Zacramento var en av dem – med 36,56 sekunder tog de hand om femteplatsen och kunde kvittera ut drygt 65 000 kronor.

Klassen vanns av Olivier Philippaerts, Belgien, på Cataleya.

Även Evelina Tovek och Mathilda Karlsson knep placeringar i Miami under natten. I 1,45 red Mathilda felfritt med Apollonia och tog en sjunde plats, Evelina drog på sig fyra fel med Cortina men det räckte till en elfte plats. Klassen hade 28 startande och vanns av Michael WhitakerRMF Chacco Top.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden