Hoppning
26 juni 2020 17:40

Placering i St Tropez för Peder Fredricson

St TropezI dag var det dags för en 1,50-klass för Peder Fredricson och Catch Me Not S, något som resulterade i dubbelnolla och en åttonde plats. Flera svenskar deltog i en 1,40-klass under eftermiddagen.

Placering i St Tropez för Peder Fredricson
Peder Fredricson och Catch Me Not, fångade på bild under världscupfinalen 2019. Foto: Roland Thunholm

Det är gott om stjärnor på plats i St Tropez. Tävlar mot våra svenska storstjärnor gör namn som Jessica Springsteen, Scott Brash och Penelope Leprevost. Att Catch Me Not, som kom trea i 2019 års världscupfinal, är på g visade sig när hästen med sin ryttare Peder Fredricson red dubbelnolla i dag fredag. Tiden räckte till en åttondeplats i klassen som hade 45 anmälda ekipage.

Vann klassen gjorde Emilio Bicocchi och Evita Sg, som tävlar för Italien.

Emiliobicocchi©marcovillanti
1,50-klassen vanns av italienaren Emilio Bicocchi. Foto: Hubside Jumping

Under eftermiddagen startade Peder Fredricson en 1,40-klass med Collector Solia, och det blev fyra fel. När Peder Fredricson bytte häst till H&M Chacco Dia blev det en riktigt snabb första omgång, medan nästa omgång resulterade i ett tidsfel.

Bästa svensk i 1,40-klassen blev Evelina Tovek och Cortina 212, som med två felfria rundor hamnade på 20:e plats. Tre placeringar ner hamnade Henrik von Eckermann och Hollywood D, som dubbelnollade även de.

Svenska Charlotte McAuley och Engerupgaards Cezanne hade även de två rundor utan fel, men hamnade utanför placering.

1,40-klassen resulterade i en amerikanska i topp, nämligen Julie Welles och hästen Ambra. Hon red andra rundan på tiden 32,99, efter det att Julien Anquetin med hästen Blood Diamond du Pont, tidigt i klassen fick en omhoppning på 34,16.

Hela resultatlistan för 1,50 hittar du här.

Hela resultatlistan för 1,40 finns här.

Peder tillbaka på banan i St Tropez

von Eckermann och Tovek på plats i St Tropez

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden