Hoppning
25 juni 2020 21:19

Peder tillbaka på banan i St Tropez

EfterlängtatSenast han red på en internationell hoppbana var första helgen i mars, men idag var han tillbaka i tävlingskostymen igen - Peder Fredricson är i helgen på plats i franska St Tropez med fem hästar.

Peder tillbaka på banan i St Tropez
Peder Fredricson har bland annat med sig H&M Christian K till St Tropez - här ses ekipaget i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

Förra helgen smygstartade Henrik von Eckermann i St Tropez, och nu har han fått sällskap av landslagskollegan Peder Fredricson. Peder är anmäld med två hästar i de tvåstjärniga klasserna – H&M Chacco Dia och Collector Solia – och till de högre klasserna har han med sig H&M Christian K, Catch Me Not S och H&M Crusader Ice.

På torsdagen, som är denna tävlingsveckas första dag, blev det en placering för Peder Fredricson som nummer 13 efter en dubbelnolla i 1,40 med Crusader Ice. I samma klass var Christian K första utanför placering, med ett tidsfel i andra fasen. Här luftade även Henrik von Eckermann sin Peter Pan, något som resulterade i två tidsfel i andra fasen.

Peder Fredricson startade även Catch Me Not S i dagens högsta klass, en 1,45, men här blev det totalt 17 fel.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden