Hoppning
13 februari 2022 11:47

Potentiell landslagshäst har lämnat Grevlunda

Såld hästEn av Stephanie Holméns möjliga landslagshästar har sålts till USA.

Potentiell landslagshäst har lämnat Grevlunda
Stephanie Holmén och Comete Saint Just vid världscuppremiären i Oslo i höstas. Foto: Helene Gjerde Aamdal

Grevlundagårdens beridare Stephanie Holmén är listad med två hästar i hoppningens landslag för 2022. Den ena är Flip’s Little Sparrow som ingår i B-truppen och den andra är Comete Saint Just (sto f-12 e Kannan-Quidam de Revel) som ingår i utvecklingsgruppen. Nu är den senare såld till USA. Det skriver Lisen Bratt Fredricson på Instagram.

Stephanie Holmén och Comete Saint Just startade tre stycken 1,40 under Sweden International Horse Show i november och tog pallplaceringar i samtliga starter. Nu får Steffi ytterligare en häst att hälsa på i det stora landet i väster. I slutet av januari lade Grevlundaberidaren upp ett inlägg på Instagram där hon besökte flera av de hästar som hon ridit för Grevlunda och som sålts till USA. Se inlägget här under.

”Varje häst har en särskild plats i mitt hjärta”, skriver Stephanie Holmén. ”Här är Copycat, Red Carpet, Jolene, Donique, Ikaros, Uncle Blue, Collector Solia, Kirlo och Queen Hazard.”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Stephanie Holmén (@holmenstephanie)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden