Hoppning
29 december 2018 22:46

Stephanie och Sparven på hugget i Mechelens Grand Prix

InternationelltStephanie Holmén och Flip's Little Sparrow hade en finfin lördagskväll i belgiska Mechelen där 1,50 stod på schemat.

Stephanie och Sparven på hugget i Mechelens Grand Prix
Stephanie Holmén och Flip's Little Sparrow. Foto: Roland Thunholm

Lördagskvällen på det femstjärniga världscupmeetinget i Mechelen avrundades med en Grand Prix på 1,50-höjd med drygt 40 ekipage till start. Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow (SWB f -06 e Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Astrid Ohlin och Grevlundagården) satte en felfri grundomgång och var enda svenskar i omhoppningen med 14 ekipage.

I omhoppningen var Stephanie och Sparven lika felfria igen och tiden räckte till en fjärdeplats. Ekipaget var för övrigt felfria även i fredagens 1,50 och duon landade då just utanför placering sedan Stephanie avstått omhoppningen.

Belgaren Koen Vereecke segrade i dagens 1,50 med  Jativia. Evelina Tovek hade ett nedslag med Mills Sheridan, medan Henrik von Eckermann hade två ner med First One.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden