Sverige
16 augusti 2019 16:07

Ridsportappen som slår rekord

Många nedladdningarDen digitala träningsappen Ztable går framåt. I juli slogs rekord i antalet loggade ridpass i appen, och appen klättrade också upp bland de fem mest nedladdade sportapparna på AppStore.

Ridsportappen som slår rekord
Totta Ogander, Erika Hjertén, Ingrid Sundqvist och Joanna Sieradzka från Ztable gläds över appens framgångar. Foto: Ztable

I början av året skrev Ridsport om den svenska ryttarappen Ztable, ett träningsverktyg där ryttaren bland annat kan logga sina ridpass med mål och uppföljning. Almi Invest investerade då två miljoner i rundan som var på totalt fem miljoner, på Ztable för att utveckla produkten vidare med fler funktioner (läs mer här).

Nu kommer rapporter om framgångar. Under juli månad slog appen rekord då det loggades 40 000 ridpass i appen.
– Jättekul att våra användare verkligen är aktiva och använder appen för att hålla koll på sin träning, säger Ztables vd Ingrid Sundqvist i ett pressmeddelande.
– Vi har tidigare haft lättast att nå ut till yngre användare, men nu ser vi att allt fler äldre också börjar använda appen.

Ledande ridsportappen i Sverige

I månadsskiftet juli/augusti blev Ztable dessutom en av de fem mest nedladdade sportapparna på AppStore, och i kategorin ridsportappar i Sverige är Ztable ledande.
– Nu verkar digitala verktyg slå igenom på allvar, säger Ingrid Sundqvist.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden