Ridsportpodden
12 januari 15:34

Ridsportpodden: ”Vad hände egentligen?”

Bakom mikrofonenVad hände efter att Ridsportpodden tvingades klippa bort material i förra avsnittet? I veckans avsnitt reflekterar Cecilia och Emilia Bergåkra över de senaste dagarnas händelser. Systrarna tar sig an ämnena maktmissbruk, tystnadskultur och hur de själva fick tackla olika hot under sin uppväxt. Dessutom har Emilia någonting spännande kikaren.

Ridsportpodden: ”Vad hände egentligen?”
Ridsportpodden med systrarna Bergåkra kan du lyssna på varje fredag! Foto: CEO Equestrian

Det är dags för ett nytt avsnitt av Ridsportpodden med systrarna Bergåkra. Programledarna beskriver sina känslor efter förra veckans avsnitt, där en representant för Svenska Ridsportförbundet uppmanade storasyster Cecilia Bergåkra att ta bort de delar ur podden som handlade om stallet som figurerat i Aftonbladets stora granskning.

Vad hände egentligen? Hur rimmar detta med övriga uttalanden från förbundet? Och hur ska man egentligen hantera när personer med makt missbrukar sin ställning?

Cecilia och Emilia Bergåkra poddar som vanligt från varsin sida Atlanten och de levererar en rejäl cliffhanger som rör nästa veckas inspelning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden