Dressyr
11 januari 20:23

Rosettregn över Caroline Darcourt i Wellington

WellingtonCaroline Darcourt fortsätter att skörda rosetter i Wellington. Under lördagen plockade hon och hingsten Bon Coeur hem segern i ekipagets första internationella Intermédiaire I – efter att ha kommit tvåa i fredagens Prix St Georges trots rena "svenskvädret" i Wellington.

Rosettregn över Caroline Darcourt i Wellington
Caroline Darcourt och Bonceur 1389 fick rida ärevarv i Wellington. Foto: Sara Hellner

Caroline Darcourt och Bon Coeur 1389 går som tåget i Wellington. Under fredagen kom de tvåa i Prix St Georges på 72,529 procent trots regn och motvind – och under lördagen blev det en seger i ekipagets första internationella Intermédiaire I med 71,882 procent. Samtidigt kom hon även trea med Sankt Erik II i ekipagets andra Grand Prix på 66,196 procent.

Segrade i Prix St. Georges gjorde brittiska Susan Pape med Bourani på 73,147 procent och trea kom amerikanskan Katie JohnsonPaxton med 71,853 procent. Samma ekipage var även med i toppstriden i Intermediaire I där Susan Pape slutade som trea med 70,794 procent och Katie Johnson tog hem andraplatsen med 71,588 procent.

Snart väntar även start för Tinne Vilhelmsson Silfvén med Etoine i Grand Prix Special.

Resultatlista Prix St Georges.

Resultatlista Intermédiaire I.

Resultatlista FEI Grand Prix.

Start- och resultatlista Grand Prix Special.

Arrangörens sajt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden