Sverige
1 oktober 2020 10:38

Ryttare misshandlades på hästryggen

BråkUnder onsdagskvällen inträffade en misstänkt misshandel utanför Trelleborg, då en kvinna som var ute och red blev slagen när hon satt i sadeln. Slaget fick henne att falla till marken.

Ryttare misshandlades på hästryggen
Kvinnan var ute och red på en allmän väg när det uppstod ordväxling med den misstänkte mannen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: iStock

Det var vid 18.30-tiden på onsdagskvällen som en kvinna i 25-årsåldern var ute och red med en vän längs en allmän väg på landet utanför Trelleborg. Enligt den polisanmälan som kvinnan gjort, ska en man i 60-årsåldern ha stoppat ryttarna när de passerade mannens fastighet.

Trelleborgs Allehanda rapporterar att en ordväxling då utbröt, och att mannen ryckte tag i tygeln på den ena hästen. Han ska även ha slagit till kvinnan på axeln, vilket gjorde att hon trillade av hästen.

Kvinnan har polisanmält mannen, som nu är misstänkt för misshandel.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden