Hoppning
9 maj 2018 11:31

Ryttaren Nellie Berntsson får egen TV-serie

RyttarlivNu blir det dags att följa med i Nellie Berntssons liv. Ryttaren med den välbesökta bloggen och de hundratusentals följarna på Instagram får en egen TV-serie.

Ryttaren Nellie Berntsson får egen TV-serie
Hoppryttaren Nellie Berntsson får en egen TV-serie med premiär 24 maj. Foto: Roland Thunholm

En av ryttarvärldens största mediaprofiler får en egen realityserie. Hoppryttaren och bloggaren Nellie Bentsson har tidigare medverkat i ”Det stora hoppet”, lett TV-sändningar från Falsterbo och hon hade för några år sedan sin egen TV-serie ”Jag är Nellie” på Youtube. På Instagram har Nellie Berntsson en av hästvärldens absolut största konton med 376 000 följare.

Nu är det dags att följa Nellie från morgon till kväll i den nya serien ”Nellie” som kommer att sändas på Viafree och Viaplay med premiär 24 maj. ”Vem är egentligen Nellie? Tjejen bakom bloggen och det stora instagramkontot. Ni får hänga med i mitt liv. Från jag vaknar till andra sidan jorden. Dags att ta det till en ny nivå”, skriver Nellie själv på sitt blogginlägg ”Mitt liv blir en egen serie” om den kommande serien.

– Nellie Berntsson får egen Reality serie hos @viafreesverige – 2009 presenterade jag mitt liv offentligt för er. Från en kaxig liten tjej med för mycket kommentarer på en av Sveriges mest lästa bloggar till nu 9 år senare en mogen målinriktad ung kvinna. Vägen har varit minst sagt krokig. Tårar bytts ut mot skratt , elakheter och hejarop avlöst varann i det offentliga rummet. Många gånger har jag velat stänga ner allt. Hålla för öronen och kliva av tåget. Men i samma sekund har äventyret på ett sätt bara börjat. Så nu var det dags. En helt egen serie är inspelad . Med ett team bakom som fått mig att öppna upp mina innersta känslor . Det blir minst sagt personligt ,känslomässigt avklätt och galet . Vem är Nellie? Tjejen bakom bloggen och det stora instagram kontot. Ni får hänga med i mitt liv. Från jag vaknar till andra sidan jorden. Let’s go! ”Nellie” Premiär 24 maj. Viafree & Viaplay. #nellieviafree ?

Ett inlägg delat av Nellie Berntsson Gonzalez (@gonzanellie)

Nellie Berntson kom förra året sjua i GP-finalen för juniorer och YR-ryttare över 1,45-hinder på Falsterbo förra året, och 2014 vann hon Mountain Horse Children’s Challenge på Falsterbo. Nellie har även ridit internationella Nations Cup-tävlingar för juniorer med fina resultat och internationellt dessutom upp till trestjärnig 1,40 mot seniorer.

De främsta framgångarna har Nellie haft på High Hope (SWB sto f-07 e Etrusco-Irco Mena, uppf Maud Ohlsson). Nellie har även en lång och framgångsrik karriär på ponny bakom sig, och nu är det alltså dags för publiken att följa hennes vardag i hästlivet och vid sidan om det.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden