Avelsnyheter
24 september 2023 05:25

Så ska de bästa stona på Breeders uppmärksammas

UtmärkelseFria betäckningar, stipendium och presentkort. De bästa stona i Breeders kommer att uppmärksammas på flera sätt.

Så ska de bästa stona på Breeders uppmärksammas
Linda Heed och stoet Simona VS firar Breederssegern med ärevarv 2022. Foto: Roland Thunholm

Det är SWB som berättar om alla utmärkelser som stona kommer att kunna få under årets Breeders Trophy.

I 4-åringarnas Breeders Trophy-klasser i fälttävlan och hoppning belönar GJ Dressage det bästa stoets uppfödare med en betäckning med valfri hingst i GJ Dressage’ hingstprogram 2024. I fälttävlan är detta redan klart, och det blev Box Lyon (SWB sto f 2018 e Favorit Ask-Magic Park, uppf/äg Therese Örup) blev tvåa i Breeders, riden av Frida Andersén, som blev bästa sto.

När det gäller dressyr kan både uppfödaren och ägaren till det bäst placerade stoet se fram emot GJ Dressages stipendium på 10 000 kronor vardera.

Presentkort till 5-åringarna

Paul Schockemöhle premierar uppfödarna till de bästa 5-åriga stona i Breeders Trophys alla tre grenar med presentkort till ett värde av 8 000 kronor. Presentkortet kan användas till en hingstavgift i Schockemöhle och Helgstrands hingstprogram 2024.

Uppfödarna till de bäst placerade 6-åriga Breeders Trophy-stona i samtliga tre grenar får ett presentkort på 10 000 kronor av Lövsta Stuteri. Detta kan användas användas till hingstavgift för valfri svenskstationerad hingst i Lövstas hingstprogram 2024, på deras två seminstationer eller hos Lövsta Horse Fitness.

Fälttävlan är igång

Breeders Trophy startade denna helg med fälttävlan, därefter börjar SWB Equestrian Weeks med dressyr den 27 september till den 1 oktober, följt av hoppveckan den 4-8 oktober på Flyinge.

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden