Hoppning
13 april 2017 14:55

Samarbetet mellan Bengtsson och Kristoffersen upphör

Rolf-Göran Bengtsson öppnar upp ytterligare ett nytt kapitel i sitt liv. I dag meddelar han att samarbetet mellan honom och Bo Kristoffersen upphör vid nyår, och Rolf-Göran flyttar sin verksamhet.

Samarbetet mellan Bengtsson och Kristoffersen upphör
Samarbetet mellan Rolf-Göran Bengtsson och Bo Kristoffersen upphör vid årsskiftet.

Detta år har redan inneburit ett flertal förändringar för Rolf-Göran Bengtsson. Hans främsta häst Casall har pensionerats, och samarbetet med Stutteri Ask har upphört. Nu meddelar Rolf-Göran att det blir dags för ytterligare ett nytt kapitel i livet.
”Efter femton framgångsrika år tillsammans har Rolf-Göran Bengtsson och Bo Kristoffersen valt att avsluta sitt samarbete i slutet av året” meddelar duon på sin hemsida.


Rolf-Göran flyttar sin verksamhet till hustrun Evi:s anläggning. Foto: Roland Thunholm.

Rolf-Göran ska fortsätta rida och kommer att flytta sin verksamhet till hustrun Evi Bengtssons anläggning. Samarbetet mellan Rolf-Göran och Holsteinerförbundet ska dock fortsätta som vanligt.

På hemsidan meddelas också att Rolf-Göran och Bo fortsätter som nära vänner, och att beslutet är taget med största respekt mellan båda parter.

Ridsport har sökt Rolf-Göran Bengtsson och hoppas återkomma med mer information inom kort.


Efter 15 år flyttar Rolf-Göran Bengtsson från anläggningen i Breitenburg. Foto: Lottapictures.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden