Dressyr
30 mars 2019 20:42

Sandra Dahlin fortsätter vinna

Nationellt(Uppdaterad) Sandra Dahlin och Ichi fortsätter att vinna Grand Prix-klasser. På lördagen blev det seger i Grand Prix på Åstorpsortens Ryttarförenings nationella tävlingar medan ett danskt ekipage tog hand om segern i söndagens Grand Prix Special.

Sandra Dahlin fortsätter vinna
Ichi och Sandra Dahlin. Arkivbild:: Roland Thunholm

För bara två veckor sedan vann Sandra Dahlin och Ichi (SWB sto f 2006 e Bocelli-Donnerschlag, uppf Miota AB, äg Birgitta Dahlin)på Grand Prix och Grand Prix kür på Strömsholm.

På lördagen slog ekipaget till igen och vann Grand Prix-klassen i Åstorp. Ekipaget fick 69,674 procent efter att ha glänst lite extra i den ökade galoppen.

Klassen hade 18 startande, varav flera var danska gäster. En av dem, Lotte Skjærbæk, blev tvåa tillsammans med Sverigebekante hingsten Skovens Rafael. Ekipaget fick 68,116 procent.

På lördagen reds det också en Intermédiaire I kür med sju startande. Här blev det danskt i topp genom Michael Søgaard/Slæbækgårds Santino på 74,667 procent.

På söndagen reds en Grand Prix Special med sju starter som vanns av danska ekipaget Camills Ahlers Pedersen/Chadunno med 68,333 procent.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden