Sverige
9 maj 15:31

Sandra Ruuda: ”Jag vet att jag kommer göra fel”

PoddintervjuI lördags blev hon en av Ridsportsveriges mäktigaste personer. Ridsports bloggare Ponnypappan, tillika journalisten Daniel Enestubbe, har intervjuat Svenska Ridsportförbundets purfärska ordförande Sandra Ruuda – lyssna på podden Fria tyglar här.

Sandra Ruuda: ”Jag vet att jag kommer göra fel”
Sandra Ruuda har en grannlaga uppgift framför sig. Foto: Privat

”Hon startade ridklubb som 16-åring, hon mötte mannen i sitt liv ombord på ett tåg och har ett gediget cv inom näringslivet. Sedan i lördags är hon dessutom en av Ridsportsveriges mäktigaste personer.” Så lyder introduktionen till poddintervjun med kvinnan som krossade glastaket och blev Svenska Ridsportförbundets första kvinnliga ordförande efter 111 år.

Ridsports bloggare Ponnypappan, tillika journalisten Daniel Enestubbe, har intervjuat Sandra Ruuda som gör podd-debut i podcasten Fria Tyglar – lyssna på avsnittet här under. Ruuda har mötts av både hejarop och kritik, det senare med bland annat hänvisning till hennes kopplingar till förbundet. Hon har tidigare suttit i förbundsstyrelsen.
– Jag vet att jag kommer göra fel, säger Sandra Ruuda i Fria tyglar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden