Fälttävlan
3 december 2020 11:04

Sara Algotsson Ostholts OS-satsning dokumenteras

OS 2021Sveriges Olympiska Kommitté släpper nu en ny serie på webb-TV, "Tillsammans till OS i Tokyo", där de följer sex idrottare under deras uppladdning mot mästerskapet. Fälttävlansryttaren Sara Algotsson Ostholt är en av dem.

Sara Algotsson Ostholts OS-satsning dokumenteras
2012 blev det ett silver på OS i London - nu siktar Sara Algotsson Ostholt mot ännu en OS-start. Foto: Roland Thunholm

Hon har ridit tre OS, Sara Algotsson Ostholt som blev silver-Sara med hela svenska folket efter silvret med Wega i London 2012. Nu är Sara en av sex olympier som tittarna får följa i den nya webb-TV-serien från Sveriges Olympiska Kommitté, ”Tillsammans till OS i Tokyo”.

– Det kommer att bli intressant att få ta med tittarna i min vardag och visa hur ett liv ser ut bakom kulisserna, bakom medaljerna och rampljuset, säger Sara Algotsson Ostholt till Ridsportförbundet, och fortsätter:

– Tittarna kommer att få ta del av min elitsatsning med träningspass och tävling samt utbildningen av nya talanger, alltså hästarna. De kommer också ta del av familjelivet på landet och vårt enormt stora projekt med renovering och uppbyggnad av vår egen träningsanläggning och alla frågeställningar vi stöter på.

Förutom Sara Algotsson Ostholt följer SOK Angelica Bengtsson (stavhopp), Max Salminen (segling), Petter Menning (kanot), Sofia Mattsson (brottning) och Anna Bernholm (judo).

Det första avsnittet i webbserien finns att se i OlympiaAppen, som kan laddas ner där appar finns.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden