Dressyr
17 mars 2019 06:09

Se Bachmann Andersens segerritt

InternationelltVilken Europafinal av dressyrens världscup som reds i 's-Hertogenbosch, Holland, på lördagen. Här kan du se en film med danska stjärnskottet Daniel Bachmann Andersens segerkür. "Göteborg kommer bli elektriskt," säger ryttaren.

Se Bachmann Andersens segerritt

Danmarks Daniel Bachmann Andersen och Blue Hors Zack (KWPN hingst f 2004 e Rousseau-Jazz, uppf B. Wilschut, äg Blue Hors) vann efter en kür som gav 84,890 procent. Det var ekpagets andra seger i säsongens världscup.

– Han rockade i dag och det kändes så bra. Han har så mycket kraft. Det här är ett viktigt ögonblick i min karriär, säger Daniel Bachman Andersen i ett pressmeddelande från FEI.

Han slog världsstjärnor som Isabell Werth, Helen Langehanenberg och Hans Peter Minderhoud i Europafinalen och nu väntar världscupfinalen för honom och den enögde hingsten Blue Horse Zack.

Nu ser vinnaren fram mot finalen i Göteborg i april.
– Jag vet hur den svenska publiken är, det kommer bli elektriskt. Men det gör bara Zack bättre, säger han.

Mer om Europafinalen.

Se film från ekipagets segerkür nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden