Hoppning
17 januari 2016 07:30

Se svenskarna i världscupen

För Douglas Lindelöw räckte det inte hela vägen fram till världscupklassen, men i eftermiddag hoppar Rolf-Göran Bengtsson och Henrik von Eckermann om nya poäng med sina bästa hästar. Med start klockan 15.50 kan du följa klassen direkt och då kan du även se Casello i världscupdebut med sin nya ryttare.

Se svenskarna i världscupen
Henrik von Eckermann ligger bäst till av svenskarna i världscupen och hoppar för fler poäng i Leipzig med Cantinero.

Bara tre av elva världscupkval återstår i den västeuropeiska ligan och det är dags för slutspurt mot finalen i Göteborg. I eftermiddag finns chansen att säkra poäng i Leipzig och tävlingen går att följa live i SVT Play med start klockan 15.50. På startlistan finns Henrik von Eckermann och Cantinero som nummer 31 och Rolf-Göran Bengtsson med startfältets näst äldsta häst, 17-åriga Casall Ask, på startplats 36.

I motsats till vad som tidigare uppgetts räckte inte Douglas Lindelöws kvalresultat och han startar således inte i världscupklassen. Däremot hoppar hans tidigare partner Casello sin första världscup med Ludger Beerbaum och de går ut som sista startande med nummer 40.

Just nu ligger Henrik sexa i den västeuropeiska värlscupligan, Douglas är på plats 13 och Rolf-Göran är på plats 23.

SVT Play:s direktsändning
Startlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden