Hoppning
11 augusti 2018 14:35

Shane Carey 1,45-vinnare i Malmö

NationelltShane Carey fortsätter hålla sig framme i nationella 1,45-klasser. På lördagen följde han upp förra helgens seger Linköping med seger i lördagens huvudklass på Ribersborg i Malmö.

Shane Carey 1,45-vinnare i Malmö
Malmöstranden Ribersborg har varit platsen för nationella hopptävlingar den här veckan. Foto: WDNet/Istock

I Linköping var det Boomerang som blev 1,45-vinnare, i Malmö red Österlenryttaren Maria Gretzers sto Fecybelle (KWPN f 2010 e Carambole-Sjapoo, uppf J.W. Greve).

Det var 21 startande ekipage i lördagens huvudklass över 1,45-hinder på tävlingarna som ordnades av MRCO, Malmö Ridklubbars Central Organisations, nationella tävlingar. Bedömningen var A:1a och tre ekipage var felfria i grundomgången och tog sig vidare till en omhoppning.

I omhoppningen höll Shane Carey nollan en gång till, och var knappt en halv sekund snabbare än den andra nollan, Flyingeryttaren Peter Eriksson/Lady Gaga.

MRCO består av Malmö Ridklubb, Malmö Civila Ryttarförening, Södra Sallerups Ryttarförening och Klagshamns Ryttarförening.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden