Blogg
2 december 2013 08:39

Sista dagen i Globen

Så kom den då, den sista dagen av Stockholm International Horse Show. Sista dagen i Globen. Känns lite vemodigt, man är ju så trygg och nöjd i det gamla.

Hela dagens föreställningar har gått jättebra, ingen har skadat sig varken djur eller människa.

På kvällen fick en av hästarna en lättare kolikkänning och jag behandlade den med kramplösande och smärtstillande. Detta gjorde ju att den inte kunde starta sin klass vilket naturligtvis var väldigt sorgligt för ryttaren. Men som tur var piggade den på sig väldigt snabbt och är nu hemma i sitt stall.

Man kan lugnt säga att det har varit en fantastiskt lugn vecka för mig. Visserligen älskar jag mitt arbete otroligt mycket, men det är ju självklart bäst om alla får vara friska och oskadade.

Nu väntar nya utmaningar nästa år på Friends arena. Det ska bli spännande men känns samtidigt lite pirrigt!

Jag skymtade både en och annan tår i ögonvrån på flera av mina medarbetare så ensam om mina känslor är jag inte.
/Marianne

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden