Hoppning
18 juli 21:45

Smolders ersatt av Greve i OS-laget – blir reserv istället

OS i TokyoDet har skett förändringar i det holländska OS-laget i hoppning. Harrie Smolders har ersatts av Willem Greve, och istället har Smolders gått in som reserv på en annan häst.

Smolders ersatt av Greve i OS-laget – blir reserv istället
Willem Greve och Zypria S N.O.P. har tagit plats som ordinarie i det holländska hopplaget i OS. Harrie Smolders har ersatts och istället gått in som reserv. Foto: FEI/Leanjo de Koster/Jenny Schwieler Staaf

Det är det holländska ridsportförbundet som meddelar att Harrie Smolders och Dolinn N.O.P. i det ursprungliga laget ersatts av Willem Greve och Zypria S N.O.P. i i det holländska hopplaget i OS i Tokyo. Dolinn uppges inte vara helt fräsch, vilket innebär att reserven Greve tar den ordinarie platsen i laget.

Istället går Harrie Smolders in som reserv i laget med en annan häst, Bingo du Parc.

Även i det brasilianska OS-laget i hoppning har det skett förändringar. Luiz Francisco de Azevedo har fått lämna återbud då hans Verdi-son Comic har skadat sig. Istället går Pedro Veniss in i laget med Wuabri De L’Isle.

Källa: KNHS och Hipismo Brasil

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden