Hoppning
24 mars 2021 14:27

SSHS flyttar fram vårauktionen

Nya datumPå grund av smittläget flyttar nu Swedish Select Horse Sales fram datumen för den nyligen lanserade vårauktionen. Läs mer här.

SSHS flyttar fram vårauktionen
Madame Pompadour blev dyraste 3-åringen på SSHS onlineauktion som ersatte den fysiska auktionen på Elmia i höstas. Foto: SSHS/Krister Lindh

För en dryg månad sedan annonserade Swedish Select Horse Sales att höstens lyckade onlinekoncept skulle tas vidare i form av en vårauktion för 3-åriga hopphästar av högsta klass. På grund av smittläget kring EHV-1 flyttas nu dock onlineauktionen SSHS Spring Sale 2021 fram en vecka.

Sista datum för intresseanmälan är 7 april och selekteringen sker 12 och 13 april på Magic Park Stables respektive Eklunda. Vårkollektionen kommer att presenteras i slutet av april och auktionen öppnar för budgivning den 14 maj och stänger den 17 maj. Det meddelar SSHS via sin hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden