Hästliv
2 januari 2018 18:00

Stallskötsel och barnpassning kombineras effektivt hos Caroline Darcourt

FiffigtHos Caroline Darcourt står man inte handfallen när stallet ska mockas samtidigt som familjens nyfödda bebis ska ses efter. Se klippet på den fiffiga lösningen här.

Stallskötsel och barnpassning kombineras effektivt hos Caroline Darcourt
Hemma hos Caroline Darcourt kombinerar man stallskötsel och barnpassning på ett fiffitgt sätt. Foto: Roland Thunholm/Skärmdump från Instagram

Dressyrryttaren Caroline Darcourt har nyligen fått sitt andra barn men är redan uppe på hästryggen igen. När mockningen ska skötas i stallet samtidigt som pappan tar hand om bebisen, har det klurats fram en finurlig lösning på hur man kan göra båda samtidigt.

”Känslan när man kollar sms när man skrittar av och ser att pappan aka Mc Gyver har lyckats mocka hemma med hjälp av sin nya babysitter”, skriver Caroline på Darcourt om klippet, där man kan se att det plockats ihop vad som finns till hands i stallet för att lösa det hela.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden