Hoppning
1 februari 2018 16:28

Stephanie och Sparven uttagna till GHS

ScandinaviumFör några dagar sedan slog Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow till med dunder och brak då de vann världscuphoppningen i Zürich. Nu står det klart att de gör sällskap med silverlaget från EM under Scandinaviumtävlingarna.

Stephanie och Sparven uttagna till GHS
Blir det fler segrar i Göteborg? När Steffi coh Sparven är i farten kan det bli stordåd. Foto: FEI

Sedan innan var det klart att hela det svenska EM-laget hoppar i Göteborg: Malin Baryard Johnsson, Douglas Lindelöw, Henrik von Eckermann och Peder Fredricson. De får sällskap av kometen Stephanie Holmén som också uttagen till världscupkvalet tillsammans med sin världscupvinnare Flip’s Little Sparrow.

”Självförtroendet höjdes redan efter första världscupkvalet jag red då det kändes enkelt och tryggt, men klart att förväntningarna har vuxit nu. Jag förväntar mig absolut att jag ska kunna vara med och slåss om en topplacering i alla fall. Nu när jag vet att vi som team kan göra det tillsammans ska jag göra allt jag kan”, säger Stephanie på GHS sida.

Där berättar ryttaren också att hon hoppas på ett uppdrag i Nations Cup under säsongen och att det nu är mer egen press.
”Mitt självförtroende har ökat nu, men även förväntningarna från både mig själv och alla andra har ökat också. Tidigare har jag slagit underifrån, nu har jag mer press på mig. På sikt vill jag kunna etablera mig på den högsta nivån och stanna där. Utöka mitt team med hästar så att jag har fler som är på samma nivå som Sparven”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden