Hoppning
14 juni 2019 22:50

Svenska tjejerna tvåa i LFC International

InternationelltStella Röhlcke och Sissela Smith fixade en svensk andraplats i Lövsta Future Challenge International U25 Jumping i Stockholm på fredagskvällen.

Svenska tjejerna tvåa i LFC International
Sissela Smith och Stella Röhlcke hoppade för Sverige. Arkivbilder: Pernilla Hägg/Fredrik Jonsivng

Fredagen på Stockholms Stadion avslutades med en lagtävling över 1,45-hinder för U25-ekipagen.

Den internationella lagtävlingen hade två omgångar. Stella Röhlcke och Delina satte två felfria rundor, medan Sissela Smith och Cartier CC slutade på totalt 12 fel. Detta räckte till en andraplats i tävlingen som hade nio startande lag.

– Jag var väldigt nervös inför andra rundan. Delina presterade på topp i dag och jag kan inte be henne göra mer, säger Stella Röhckle i ett pressmeddelande.

Sissela Smiths medverkan i GCT-meetinget var länge osäker på grund av en skada i samband med att hon trillade av en häst nyligen.

Image From Ios (14)
Irlands segrande Harold Megahey och Sofie Slattery. Foto: Malin Larsson

Irland med Sofie Slattery och Harold Megahey tog hem segern med 5 fel. Frankrike blev trea.
– Det var en tuff bana i dag och jag kände pressen efter Sofies felfria runda och gjorde ett litet misstag på sista hindret. Men jag är väldigt glad över min häst som var mer avslappnad i dag än i går inne på arenan, säger Harold Megahey i ett pressmeddelande.

På söndag har U25-ryttarna en Grand Prix-hoppning över 1,50-hinder.

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden