Hoppning, Ponny
4 maj 2019 22:14

Svenskarna plockade fler topplaceringar på Baltic Cup

InternationelltDe unga svenska hoppryttarna fortsätter att hålla fanan högt vid Baltic Cup. I dag utökades rosettskörden ytterligare.

Svenskarna plockade fler topplaceringar på Baltic Cup
Beata Hermelin håller igång på Baltic Cup och plockar placeringar på löpande band. Arkivbild: Fredrik Jonsving

I går berättade Ridsport att de svenska ponnyryttarna och de unga ryttarna på häst var i farten på Baltic Cup i Fredensborg (läs mer om det här). 

Under lördagen fortsatte det att droppa in stadigt med placeringar. B-ponnyerna gjorde upp i sin viktigaste klass för helgen i form av Grand Prix över 1,00-hinder. Nelly Lindgren och Stald Fox Mr Fox säkrade en svensk placering som fyra efter idel danskar.

Rasmus Bewersdorff och Chandora vann juniorernas 1,25. I 1,35 för samma åldersgrupp var gårdagens 1,30-tvåa, Beata Hermelin med Cab Driver, bästa svensk med en fjärdeplats. Beata tog även samma placering med Wischin Chin M i D-ponnyernas 1,25.

Mer svenskt

I childrens 1,20 var Ellen Johansson med Curra Clover Flight bästa svensk som tia och i childrens 1,10 var Sixten Landgren med Mrc Qumulus fyra. I kategori B var Saga Nilsson och Two Tone Billy tvåa i 0,90 och i D-ponnyernas 1,15 blev Clara Hermelin med Kingstown Rebel tvåa.

I nationshoppningarna blev det inga svenska fullträffar, men väl en andraplats av tre lag för juniorerna. Det svenska D-ponnylaget kom trea av fem lag till start.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden