Hoppning
16 juni 2018 17:34

Sverige startar som sjua i Sopot – laget uttaget

InternationelltSverige startar som nummer sju när Nations Cup rids i Polen på söndagens eftermiddag. Förbundskapten Henrik Ankarcrona har också tagit ut vilka som rider i det svenska laget.

Sverige startar som sjua i Sopot – laget uttaget
Evelina Tovek rider i det svenska laget i Polen. Foto: Roland Thunholm

Först ut i det svenska laget på söndagen är fredagens Grand Prix-segrare Henrik von Eckarmann som i nationshoppningen rider Newton Abbot.

Irma Karlsson går ut som tvåa tillsammans med Ida vd Bisschop, Evelina Tovek är tredje ryttaren i svenska laget med Mill´s Sheridan och Fredrik Jönsson avslutar med Cold Play. Det innebär att Malin Baryard Johnsson ställs utanför det svenska laget.

Evelina Tovek blev femma med Cortina i en 1,50-hoppning och fyra med Oz de Breve i en 1,45-hoppning på lördagen. De svenska ryttarna visade fin form även på fredagen då Henrik von Eckermann vann en Grand Prix-hoppningen över 1,60-hinder.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden