Fälttävlan
10 augusti 2018 16:50

Sverige trea efter dressyren

Internationellt Det svenska laget i helgens Nations Cup som rids i franska Le Haras du Pin ligger trea efter torsdagens och fredagens dressyr. Bästa svensk individuellt är VM-aktuella Louise Svensson Jähde med Waikiki. I helgen kan upplösningen följas via webb-tv.

Sverige trea efter dressyren
Louise Svensson Jähde och Waikiki i Friends Arena. i vintras. Nu väntar VM. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Louise Svensson Jähde och Waikiki har 29,4 straff och är delad elva med det resultatet inför helgens terräng och hoppning.

Övriga ekipage i det svenska laget, som är trea efter dressyren, är Christoffer Forsberg/Hippo´s Sapporo, på en 18:e plats individuellt, Sandra Gustafsson/Koordinat, på en 27:e plats individuellt och Malin Josefsson/Allan V som delar 27:e platsen med Gustafsson.

Det svenska laget är trea av åtta lag i denna omgång som är den femte i årets serie. Det är fjärde gången som Sverige deltar och totalt ligger Sverige tvåa i serien.

Helgens upplösning går att följa via gratis webb-tv hos FEI eller nedan.

Se första dagens dressyr

Resultat

Sammanställning, resultat Nations Cup 2018

Datum och platser, Nations Cup 2018

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 116 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-