Hoppning
28 september 2021 09:14

SVT sänder Nations Cup-finalen i Barcelona

DirektsändningarSVT fortsätter att hörsamma alla "hoppglada". I helgen sänder SVT Play finalhoppningarna i Nations Cup direkt från Barcelona. Här hittar du sändningstiderna.

SVT sänder Nations Cup-finalen i Barcelona
Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka Van De Nachtegaele under EM 2021. Foto: FEI/ Christophe Tanière

Sist det begav sig var irländarna oslagbara medan Sverige tog hem bronsplatsen i finalen av Nations Cup i Barcelona. I helgen är det dags igen. Henrik von Eckermann ingick i laget förra gången och gör det nu också, i övrigt är det ett nytt gäng som är med och slåss om de åtråvärda pallplatserna. Malin Baryard Johnsson, Angelica Augustsson Zanotelli, Rolf-Göran Bengtsson och Angelie von Essen utgör resten av den svenska truppen.

Nu meddelar SVT att finalhoppningarna i Nations Cup sänds direkt i SVT Play. Fredag den 1 oktober blir det lagom till fredagsmyset och söndag den 3 oktober blir det en perfekt avrundning på helgen med finalen på eftermiddagen. SVT:s Maria Wallberg kommenterar tillsammans med hoppexperten Lotta Björe. Se sändningstiderna här under.

SVT – sändningstider

Fredag 1/10 kl 19.50-23.00 i SVT Play.
Söndag 3/10 kl 14.50-17.00 i SVT Play.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SVT Hästar (@svt_hastar)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden