Hoppning
15 juli 2021 20:00

Flera olympiska ryttare laddar upp i Falsterbo

FHS 2021Tre av de fyra svenska OS-ryttarna i hoppning laddar upp i Falsterbo inför Tokyo. Dessutom finns OS-ryttare från andra länder på plats inför de internationella tävlingarna.

Flera olympiska ryttare laddar upp i Falsterbo
H&M Indiana (bilden) är snart på plats i karantänstallet i Aachen och Malin Baryard-Johnsson har med sig andra hästar till Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson startar både i de nationella och internationella klasserna under Falsterbo Horse Show. I de internationella klasserna som börjar i morgon fredag startar han Thelma Hästak och H&M Christian K.

Malin Baryard-Johnsson har med sig El Barone 111 Z och Reventon, medan Rolf-Göran Bengtsson kommer med Cassilano Jmen, Lyjanair och Zuccero.

Henrik von Eckermann är den enda av de fyra svenska OS-ryttarna som inte finns på plats i Falsterbo.

Ytterligare två nordiska OS-ryttare startar de internationella klasserna i Falsterbo. Norges Geir Gulliksen kommer med Grandino H och Danmarks Andreas Schou har med sig tre hästar, Quadrosson Ask, Independent (SWB) och Diacardo Bs.

Totalt deltar 26 ryttare från andra nationer i de internationella klasserna som avgörs fredag, lördag och söndag. Där startar också 25 svenska ryttare, förutom OS-deltagarna bland annat tysklandsbaserade Karin Martinsen, Annika Axelsson som har sin bas i Belgien, samt Douglas Lindelöw för att bara nämna några.

I morgon fredag avgörs tre internationella klasser, med början på en 1,40 på förmiddagen. Därefter går kvalen till såväl lördagens derby som söndagens Grand Prix.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden