Nyheter
12 december 2020 06:15

Tävla på kredit – en av nyheterna i TDB

FörbättringarTvå nya betalsätt införs i TDB från och med 2021. Förhoppningen är att det ska gynna alla ryttare och boosta tävlandet.

Tävla på kredit – en av nyheterna i TDB
Tanken är att tävlandet ska gynnas av de nya betalsätten. Foto: Roland Thunholm

Det nya betalsystemet i tävlingsdatabasen, TDB, har upprört många känslor sedan det lanserades. Svenska Ridsportförbundet har nu skruvat lite på funktionerna inför det nya tävlingsåret, som vi alla hoppas blir ljusare än 2020.

Skräcken över att inte ha pengar på kontot vid anmälan blir ett minne blott 2021 med den nya möjligheten att betala varje enskild tävling i efterhand via faktura. Det blir också möjligt att betala tävlandet månadsvis på kredit. Kort- och swishbetalning finns också kvar.

Gällande kreditalternativet kommer den som anmäler att kunna samla flera tävlingar på en faktura. Därefter skickas det hem en avi där anmälaren antingen kan betala hela beloppet direkt, eller välja att göra delbetalningar.

”Genom dessa nya betalsätt hoppas vi kunna gynna alla som vill tävla, att både få bättre översikt på ekonomin och kunna tävla mer”, skriver Svenska Ridsportförbundet på sin hemsida.

En annan nyhet är att tävlingsarrangören kommer att få den så kallade ”15-kronan” på faktura tillsammans med avgiften för Equipes tävlingssystem.

Här kan du läsa mer om nyheterna i TDB från 2021.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden