Dressyr
2 mars 2020 09:34

Tinne visade upp Van Vivaldi i Wellington

WellingtonWellington är inne på sjunde tävlingsveckan för Lövsta Stuteri. Denna helgen har Van Vivaldi visat upp sig för domarna med Tinne Vilhelmson Silfvén i sadeln. Det blev höga procent i bägge Intermédiaire-klasserna.

Tinne visade upp Van Vivaldi i Wellington
Tinne Vilhelmson Silfvén och Van Vivaldi 1286 på tävlingarna i Florida. Foto: Sara Hellner

I helgen fick Lövsta-hingsten Van Vivaldi 1286 chansen att visa upp sig i Wellington. Först gjorde Breeders Trophy-vinnaren sin första trestjärniga internationella Intermédiaire A med resultatet 74,265 procent. Därefter levererade hingsten 75,765 procent i den internationella Intermédiaire II-klassen. Bägge gångerna med Tinne Vilhelmson Silfvén i sadeln.

Startfälten i Wellington var dock minimala, i bägge klasserna var det endast Tinne Vilhelmson Silfvén och Van Vivaldi 1286 på startlistan. Lövsta Stuteri är kvar med ryttare och hästar i Wellington en bit in i mars.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden