Prylspaning
18 juni 2015 06:49

Transportera med stil

Ska du ut och åka med hästen kan ett par transportskydd komma till användning. Här har du chansen att gå från neutral till chockerande i ditt val av färg och mönster. Vilka skydd passar din häst bäst?

Transportera med stil

Weatherbeeta Charcoal Square


Ett par härligt mönstrade transportskydd i fina färger. I dessa kommer du garanterat synas oavsett vart du och hästen åker. Klicka hem ett par för omkring 600 kronor från www.redpostequestrian.co.uk.

 


Hansbo Event
Neutrala och stilrena transportskydd som är lätta att matcha. Prislappen är cirka 800 kronor och återförsäljare hittar du hos www.hansbosport.se.

 


Globus Eldbloss
Hos www.globussport.se hittar du dessa fräcka transportskydd för 575 kronor. Vilken häst passar inte i eldsflammor?

 


Rachel Kelly
Det engelska märket Rachel Kelly equestrian säljer dessa prickiga transportskydd för cirka 760 kronor. Snyggt och något alla inte har! Du hittar dem på www.rachaelkellyequestrianaccessories.com.

 


Shires travelmates
Ett par färgglada transportskydd från shires kan du få för under 500-lappen hos www.shiresequestrian.co.uk. Modellen finns även i mindre vågat mönster för den som inte vill sticka ut för mycket.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden