Ponny
21 maj 2018 09:22

Tredje ryttaren klar till Falsterbos ponny-GP

Mot FalsterboDet tredje ekipaget att ordna en biljett till Falsterbos Grand Prix-hoppning för ponny blev en rutinerad duo i form av Michelle Cranning Hillgren och Wischin Chin M.

Tredje ryttaren klar till Falsterbos ponny-GP
Michelle och Wischin Chin M kan boka in resan till Skåne. Foto: Cayenne Cranning

De tidigare SM-vinnarna Michelle Cranning Hillgren och Wischin Chin M (val, f 2003, e Chin) är än en gång klara för en av ponnyryttarnas stor höjdpunkter i sommar: NAF Five Star Magic Pony Grand Prix i Falsterbo. De säkrade sin GP-biljett genom att vinna högsta klassen medelsvår A på Jump Clubs nationella ponnyhoppning.

Michelle var den tredje ryttaren i år att bli klar för Falsterbos ponny-GP och ansluter sig därmed till Hammarö-vinnaren Ebba Danielsson och Sundbyholms-vinnaren Philip Svitzer.

I medelsvår kategori C hos Jump Club la Anna Gisslén Wikström och It Takes Love (sto, f 2010, e Thornberry Love Knot) beslag på segern med enda nollan på hinder och med blott ett tidsfel.

För kategori B var medelsvår B som vanligt högsta klassen. Filippa Fant och Rainbow Drop (sto, f 2008, okänd stam) tog hand om den vinsten.

Anna Gisslen Wikström
Anna Gisslén Wikström och It Takes Love vann medelsvår A i kategori C. Foto: Cayenne Cranning

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden