Hoppning
8 juli 14:37

Två svenska hoppstjärnor till Global Champions League

InternationelltYtterligare två svenska hoppryttare ansluter sig till resten av säsongen i den penningstinna serien och lagtävlingen Global Champions League. Det innebär att de också rider Global Champions Tour-klasserna.

Två svenska hoppstjärnor till Global Champions League
Peder Fredricson får sällskap av fler svenskar i GCL. Foto: Stefano Grasso/GCL

Det är Malin Baryard Johnsson och Douglas Lindelöw som tar plats i serien där det kostar miljoner att köpa sig en plats.

I ett pressmeddelande berättar Global Champions League att flera ändringar i lagen har gjorts, nu när ungefär halva säsongen har gått.

OS-uttagna Malin Baryard Johnsson kommer att ingå in i laget Shanghai Swans där bland annat världsettan Christian Ahlmann, Max Kuehner, Alexandra Thornton och Pius Schwizer ingår.

Douglas Lindelöw tar plats i London Knights där bland annat Ben Maher, Martin Fuchs, Nicola Philippaerts och Olivier Philippaerts finns.

Sedan tidigare finns svenska ryttarna Peder Fredricson, Henrik von Eckermann och Evelina Tovek med i touren. De båda sistnämnda ingår i laget Scandinavian Vikings medan Peder Fredricson rider i Valkenswaard United.

Nästa stopp i serien är i tyska Berlin sista helgen i juli.

Alla lag i Global Champions League

Program, GCL 2021

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden