Blogg
28 februari 2016 10:50

Vardagen på ridskolan

Ny blogg hos Ridsport! Följ ridinstruktören Nina Düsing i hennes vardag på Skärgårdens Rid-och Friskvårdscentrum i Gustavsberg, en större ridskola belägen utanför Stockholm.

Här i bloggen kommer ni få följa mig, Nina Düsing, i mitt jobb som ridinstruktör. Jag är en 35 årig tjej från Stockholm, som bor på Värmdö i mitt hus ihop med min hund Nelson.

Nu har jag jobbat ganska många år nu som instruktör på Skärgårdens Rid-och Friskvårdscentrum i Gustavsberg utanför Stockholm, i Värmdös fina skärgårdsmiljö. Vår klubb heter Gustavsbergs Ryttarsällskap och jag är lagledare för dressyren i cuper och allsvenskan.

Våra lektionsponnyer i hagen.


Tidigare har jag jobbat på andra ridskolor i Stockholm och även utomlands med hästar. Har ingen egen häst längre, men flera favorithästar finns ändå i mitt liv. Ett par av mina favoriter är några av mina fina arbetskamrater på ridskolan.


Vårt stora ridhus från sittläktaren.


Här i bloggen ska ni få en inblick i hur livet på en större ridskola i närheten av en storstad kan vara. Stalljobb, lektioner, tävlingar, skratt och gråt är vardag på ridskolan. Hur vardagen som ridlärare kan vara i med-och motgång tillsammans med ens härliga arbetskamrater ridskolehästarna/ponnyerna, och mina fina kollegor plus såklart alla våra elever! Hoppas ni kommer tycka det är spännande att hänga med in i min värld, ridskolans värld med allt vad det innebär./Nina

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden