Dressyr
25 oktober 2019 06:20

Världsryttare håller dressyrclinic på Strömsholm

Först clinic och sedan FriendsHan är en av världens bästa dressyrryttare och hans tävlingspartner hör till världens absoluta topphingstar. I november håller Daniel Bachmann Andersen clinic på Strömsholm med flera framstående svenska ekipage på ridbanan.

Världsryttare håller dressyrclinic på Strömsholm
Daniel Bachmann Andersen och Blue Hors Zack var det enda danska dressyrekipaget i världscupfinalen 2018. Foto: Roland Thunholm

Daniel Bachmann Andersen gjorde debut i både världscupfinal och VM 2018 med hingsten Blue Hors Zack, som ägs av det välkända danska stuteriet Blue Hors på Jylland, där han arbetar som beridare.

Han rider dagligen ett tiotal hästar från fyra år och upp till Grand Prix-nivå. Flera av dem är godkända hingstar i stuteriets avelsprogram.

För tillfället är ekipaget rankat sexa i världen enligt FEI:s ranking. Daniel Bachmann Andersen kommer själv att rida under clinicen tillsammans med bland andra Angelica Byström och Anki Carlsson.

Daniel Bachmann Andersen är också ett av toppnamnen som kommer till Sweden International Horse Show som drar igång den 28 november. Clinicen går av stapeln den 25 november.

Läs mer om radarparet Daniel Bachmann Andersen och Blue Hors Zack här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden