Sportnytt
4 februari 2021 09:11

Vill förbjuda hejaramsor under OS

OS 2021Om det blir ett OS, och om det blir ett OS med publik, det återstår fortfarande att se. I förberedelserna har det nu tagits fram en handbok för eventuella besökare i Tokyo, där man bland annat förbjuder sånger och hejaramsor.

Vill förbjuda hejaramsor under OS
Så här lär det inte se ut om OS i Tokyo blir av - arrangören vill förbjuda hejaramsor från publiken. Foto: iStock

Det pågår ett intensivt arbete för att försöka genomföra OS i Tokyo, trots den pågående coronapandemin. Nu släpper organisationen några av sina planer för hur det ska gå till – man vill bland annat att idrottarna ska testas för covid-19 var fjärde dag, de ska inte få åka kollektivtrafik och efter att idrottarnas tävlingar är avgjorda måste de snarast lämna landet. Det rapporterar Sveriges Radios Ekot.

Under våren förväntas ett beslut komma angående eventuell publik på plats. Om det tillåts att fylla läktarna så vill organisationen reglera hur besökarna beter sig genom en handbok – där förbjuds sånger och hejaramsor, men applåder går bra.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden